Cruise

Cruise er en ferieform som kan anbefales på det varmeste, uansett om dere reiser som par, med storfamilien, venner eller alene. På et cruise får du muligheten til å oppleve en rekke spennende destinasjoner i løpet av én og samme reise, akkompagnert av aktiviteter og deilig mat om bord. Det finnes seilinger, rederi og skipsklasser som helt sikkert passer deres behov og ønsker, og vi i G Travel Ferie har oversikten i jungelen av tilbud. Vi har alle jobbet med cruise i mange år, og vet hva som skal til for å skape en minneverdig opplevelse for deg og dine.

Vi i G Travel Ferie tilbyr det aller meste av cruise, fra Hurtigruten her hjemme, til herlige middelhavscruise og spennende ekspedisjonscruise i arktiske strøk. Høres dette fristende ut? Τa kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Sol og bad

En avslappende ferie i sol og varme vil aldri gå av moten. Uansett om dere reiser med storfamilien, vennepar eller på egenhånd, bidrar vi i G Travel Ferie mer enn gjerne med å legge opp din reise. Vi tilbyr det aller meste innen denne ferieformen, fra de norske charter-operatørene, til feriehus, til eksotiske reiser til kombinasjonsreiser med sol, bad og storby, blant annet. Våre dyktige reisekonsulenter har mange års erfaring, og vet hvilken destinasjon og hotell som vil passe for deg og dine.

Høres en reise til varmere strøk forlokkende ut? Τa kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Storby

Drømmer du om å oppleve tempoet i New York, det yrende folkelivet i Tokyo eller en helg med shopping i London? Hva med å se antikkens Roma, arkitekturen i Barcelona eller en helg med kultur og kulinariske opplevelser i Paris? En storbyferie byr på nærmest uendelige muligheter, uansett om historiske severdigheter, kultur, shopping eller kulinariske opplevelser ligger ditt hjerte nærmest.

Vi i G Travel Ferie har besøkt store deler av verden, og vi har tipsene og rådene som kan bidra til å løfte din neste storbyferie et ekstra hakk. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker.

Kontakt oss

Aktiv ferie

Kombinasjonen av opplevelser, aktivitet og god mat og drikke, er noe stadig flere søker i ferien sin. Uansett om det er fjellturer, sykling, yoga eller ski som ligger ditt hjerte nærmest, hjelper vi gjerne til med å tilrettelegge din aktive ferie

Kontakt oss

Norgesferie

Man behøver ikke nødvendigvis reise utenlands for å få store reiseopplevelser. Vårt langstrakte land byr på attraksjoner i verdensklasse, med Lofoten, Jotunheimen og Geirangerfjorden som noen av mange høydepunkt. Vi bistår gjerne med å tilrettelegge din neste Norgesferie.

Kontakt oss

Fotballreiser

Du behøver ikke være nevneverdig interessert for å få en minneverdig opplevelse av en fotballreise. En fotballreise gir en alle tiders mulighet til å kombinere storbyferien med underholdning av verdensklasse, innrammet i en elektrisk atmosfære på de største stadionene. Om du reiser med familien, med barnebarn eller med venner, er en fotballreise noe som kan anbefales på det varmeste.

Har du drømt om å se fotball på mektige Camp Nou i Barcelona, se favorittlaget i en avgjørende kamp eller om å nyte stemningen på de engelske tribunene? Τa kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Galleri